Situat in apropierea Lacului Plumbuita din Bucuresti, Sigma Residence & Gardens a fost lansat in luna mai si cuprinde 1.500 de apartamente, peste 20.000 mp spatii comerciale si 14.000 mp spatii verzi si gradini.

„Nu am inghetat acest proiect, lucrarile de constructie avanseaza in continuare. Noi doar am redus motoarele, pentru ca termenul de livrare al primei faze era sfarsitul anului 2009, insa pot sa ma intind pana in aprilie 2010. Este mai sanatos sa avansezi mai lent, decat sa te trezesti la sfarsit ca ai probleme”, ne-a explicat George Padure (foto), administratorul societatii SC Sigma Proiect Development SRL.

Padure a adaugat ca proiectul Metropolis Residence, amplasat in partea de nord-vest a Bucurestiului, in apropiere de Piata Chibrit, a fost livrat in aceasta toamna, exact la termen, insa o intarziere de trei-patru luni, cum va fi in cazul Sigma Residence & Gardens, nu este ceva neobisnuit in piata imobiliara.

Citeste si:

Valoarea totala a complexului Sigma Residence & Gardens a fost estimata la aproape 225 milioane de euro plus TVA, in luna mai, proiectul fiind dezvoltat in trei faze: prima, care ar fi trebui sa se incheie in toamna anului 2009, cea de-a doua faza in 2010, iar intregul proiect va fi livrat in anul 2011.

„Daca pana acum faceam plati de 1,3 -1,4 milioane de euro pe luna, acum fac plati de 900 mii de euro”, ne-a declarat George Padure, care a adaugat ca pentru cea de-a doua faza a proiectului negociaza in prezent cu un fond de investitii, insa este prea devreme pentru a spune mai multe.

Sigma Residence & Gardens este al doilea proiect dezvoltat pe piata romaneasca de partenerii Star/Sigma, primul fiind Metropolis, a carui valoare sa de piata se apropie de 50 milioane de euro.