Showroom-ul rezidential al ansamblului Palas va fi deschis publicului miercuri, 10 decembrie 2008. Centrul de vanzari, cel mai mare din Moldova, va dispune de o suprafata desfasurata de 1.000 mp pe doua niveluri si va include doua apartamente la scara reala, complet utilate si mobilate de designeri italieni.

La primul nivel al showroom-ului se vor afla birourile consilierilor de vanzari, iar parterul cuprinde loc de joaca pentru copii, spatii expozitionale, receptie, sala de sedinta si cele doua apartamente, unul cu trei camere, de 120 mp, si celalalt cu doua camere, de 80 mp. Locuintele amenajate in marime naturala reprezinta doua din cele 100 de tipuri ce vor fi construite in componenta rezidentiala a ansamblului Palas.
Apartamentele din Rezidential Palas au fost decorate exclusivist, in culori pretioase, in armonie cu denumirea imobilelor.

"Acest showroom este cartea de vizita a componentei rezidentiale din ansamblul Palas, spatiu gandit sa intreaca orice asteptare in domeniul vanzarilor imobiliare. Apartamentele utilate si decorate pana in cele mai fine detalii ofera clientilor increderea si siguranta pe care niste schite nu le pot furniza", a afirmat Ciprian Bostan, Residential Sales Manager Palas.

La randul sau, presedintele companiei care dezvolta la Iasi proiectul Palas, Iulian Dascalu a declarat ca pe langa calitatea, designul si confortul locuintelor, Palas ofera si spatii complet amenjate pentru petrecerea timpului liber, cum ar fi sala de petreceri, sala de biliard, sauna, sala de forta si fitness, spatii de recreere ce vor avea circuit inchis, dedicate exclusiv proprietarilor locuintelor.

Citeste si:

"In costul ampartamentelor am inclus bucatariile si baile complet utilate si mobilate, dressing-ul si toata partea de automatizare intre care videointerfonul, instalatiile de ventilatie, de incalzire. Pentru apartamentele Palas avem o lista de asteptare lansata acum 6 luni, iar primii 100 de clienti vor beneficia de un pret promotional. Din primavara anului 2010 se vor muta la Palas primii locatari", a spus Dascalu.

Pentru dezvoltarea componentei de rezidential si comercial, proiectul Palas beneficiaza si de o finantare de 124,8 milioane de euro, acordata Iulius Group de UniCredit Tiriac Bank.

Ansamblu urbanistic Palas, amplasat in zona centrala a Iasiului, va necesita o investitie de peste 250 milioane de euro. Pe langa cladirile rezidentiale, Palas va include si o zona comerciala, cladiri de birorui clasa A, hoteluri de 4 si 5 stele, cea mai mare parcare subterana din Romania (circa 3.000 locuri) si cel mai mare parc amenajat in estul Romaniei (50.000 mp).

Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar compania mai detine in prezent alte trei mall-uri in Iasi, Timisoara si Cluj. Compania are in desfasurare si ansambluri rezidentiale la Timisoara si Iasi.