Centrul comercial Arena Mall din Bacau si-a crescut recent suprafata inchiriabila initiala de 19.500 mp la 26.000 mp, iar pentru 2009 estimeaza un nivel total de trafic de cinci milioane de vizitatori, dar si deschiderea de noi magazine si spatii de distractie.

Extinderea centrului comercial Arena Mall din Bacau a permis adaugarea unor branduri internationale precum New Yorker si Reserved, primele astfel de magazine din zona Moldovei, iar din 2009 urmeaza ca si Motivi si Humanic sa deschida primele lor magazine in aceasta zona.

In plus, din 15 ianuarie 2009 va avea loc si inaugurarea cinematograful Cinema City, primul cinematograf multiplex din Bacau care va avea opt sali si un total de 1.350 de locuri, din care patru sali ofera primele proiectii 3D din provincie.

"Datorita popularitatii in crestere si e extinderii centrului Arena Mall preconizam un nivel total de trafic in 2009 de cinci milioane de vizitatori", a declarat Florina Cojocari, Account Manager in cadrul CBRE Eurisko, companie care s-a ocupat de inchirierea spatiilor comerciale.

La randul sau, managerul general al Arena City Center, dezvoltatorul proiectului Arena Mall, Ovidiu Budeanu a declarat ca in urmatorul an se vor concentra pe campanii de marketing care vor duce la marirea zonei de atractie prin cuprinderea populatiei din orasele Piatra Neamt si Focsani, ceea ce va duce la cresterea traficului si deci a vanzarilor.

Reprezentand o investitie totala de peste 80 de milioane de euro si cu un trafic anual estimat la trei milioane vizitatori in 2008, Arena Mall Bacau dispune de peste 80 de magazine de imbracaminte, accesorii, incaltaminte, servicii, fast-food-uri si restaurante.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri