Cometex, compania de real estate a grupului Altex, a inaugurat astazi cel de-al doilea proiect al sau, un centru comercial in Brasov, in urma unei investitii de sase milioane de euro.

Centrul comercial este amplasat in partea de nord-vest a orasului si este dezvoltat pe un teren de 7.750 mp, avand o suprafata totala de aproximativ 8.700 mp, dintre care aproximativ 7.500 mp inchiriabili.

Principalele ancore sunt: Altex - cu 2.000 mp inchiriati, Staer - operator local de mobila si accesorii cu minim 4.000 mp si Piritex – activ in domeniul pardoselii calde. Centrul comercial a fost proiectat de L’image Arhitectura,societate de arhitectura din Brasov iar antreprenorul general a fost firma Agetaps din Brasov.

Tot astazi, reprezentantii Cometex au anuntat ca vor deschide alte proiecte de acest tip, anul viitor, in orasele Alba Iulia si Timisoara. La sfarsitul lunii noiembrie, Cometex a deschis, la Buzau, complexul comercial de tip mall - Aurora Shopping Mall, dupa o investitie de peste 25 milioane euro

Cometex este compania de real-estate a grupului Altex si a fost achizitionata de catre Altex in urma unei oferte publice de preluare, incheiata in mai 2005. In prezent, Cometex gestioneaza un portofoliu de proiecte de real-estate in orase precum Suceava, Falticeni sau Buzau.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Investitie Altex de 5,3 mil. euro pentru inaugurarea unui nou concept