Constructia centrului comercial Mega Mall Lyulin din Sofia a fost demarata recent, iar mallul urmeaza a fi inaugurat in luna octombrie 2010. Mega Mall Lyulin se va intinde pe patru nivele si va dispune de o suprafata inchiriabila de 24.000 mp.

Pentru inceput, dezvoltatorul va lucra la infrastructura proiectului cu scopul de a face o legatura intre statia de metrou Zapaden Park si parcarea centrului comercial.

Reprezentantii Real 4 You Immobilen GmbH au mai spus ca, in luna noiembrie, compania slovena Mercator, care detine in proprietate mai multe hipermarketuri, a semnat deja un contract pentru inchirierea unei suprafete de 3.054 mp in cadrul noului mall.

Potrivit propertywisebulgaria, compania de consultanta care se ocupa de inchirierea spatiilor in cadrul centrului comercial este Raifaizen Imoti Eood, iar investitia estimata in acest proiect se ridica la aproximativ 55 milioane de euro.

Portofoliul companiei Real 4 You contine peste 100 de proiecte care includ alaturi de hipermarketuri, centre comerciale, cladiri de birouri si hoteluri. Proiectele companiei sunt evaluate la circa doua miliarde de euro. Compania este activa cu investitii pe pietele din Austria, Croatia, Ungaria, Slovacia si Cehia, dar si Bulgaria.