Compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle (JLL) l-a numit pe Tomasz Trzósło in functia de director regional pentru Europa Centrala si de Est, in cadrul diviziei de Capital Markets si Investment business. Anterior, Trzósło a ocupat functia de Head of Capital Markets business pentru Polonia.
Tomasz Trzósło (foto) are o experienta de 11 ani in piata imobiliara si a preluat noua functie la inceputul acestei lunii, fiind responsabil pentru patru tari, inclusiv Romania. El va continua sa lucreze in cadrul biroului din Varsovia, Polonia.

Tranzactiile intermediate de Trzósło totalizeaza peste 3,9 miliarde de euro si includ achizitiile cladirii de birouri Metropolitan de catre fondul de investitii DEGI, pentru 180 milioane de euro, vanzarile Warsaw Financial Center, a Mokotów Business Park si a unui portofoliu de 49% din actiunile companiei imobiliare Europolis.

JLL este lider de piata in Europa Centrala si de Est, avand 160 de angajati si birouri in Varsovia, Praga, Budapesta si Bucuresti. Compania furnizeaza servicii de consultanta pentru achizitii si vanzari de proprietati, investitii si management imobiliar si a inregistrat in anul 2007 venituri de peste 2,8 miliarde de dolari.

Pe piata din Romania, JLL a intrat in anul 1995, s-a retras in 2005 si a revenit in 2007.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri