Compania de consultanta imobiliara King Sturge a incheiat ultimul contract de inchiriere pentru proiectul Conect Business Park 3, situat in zona de nord a Bucurestiului, in imediata vecinatate a viitoarei autostrazi Bucuresti-Brasov, unde BauMax a inchiriat o suprafata de 1.500 mp pentru sediul central din Romania.

Compania de dezvoltare imobiliara Conect Business Park Bucuresti (COEC) a terminat deja constructia a trei cladiri, de cate opt si noua etaje, numarul total de locuri de parcare fiind de 266, dintre care 134 sunt subterane.

“Alte companii internationale si locale se numara printre chiriasi: Alcatel, Domo, Honda, Egger, Domo, EOS KSI, GTS Telecom, Arctic, Mota Engil, Euroins, Crimbo Gas, Nobel Corporation, Perot Systems si Interior Resources”, a declarat Tina Burton, administrator unic al Conect Business Park.

Parcul este planificat a include sase cladiri de birouri, avand etajul curent de circa 1.500 mp si o suprafata totala de 89.000 mp. Urmatoarele doua faze vor avea o suprafata cumulata inchiriabila de 25.000 mp, preconizate a se livra in anul 2011.

“Amplasamentul strategic in zona de nord a Capitalei cu acces facil catre aeroport, al mijloacelor de transport in comun, statia de metrou chiar la intrarea in parc,, numarul locurilor de parcare, existenta unei unitati de alimentatie in cadrul obiectivului si organizarea tip open space care permite o organizare cat mai libera a spatiului, au determinat BauMax sa aleaga Conect Business Park”, a spus Adriana Gheber, reprezentanta companiei BauMax.

BauMax a intrat pe piata locala in 2006 si a deschis sapte magazine in orasele Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj, Craiova, Suceava si Bacau si intentioneaza deschiderea altor magazine an Constanta, Ploiesti, Pitesti, Braila si Bucuresti. Compania si-a inaugurat recent primul sau magazin in Bulgaria, avand planuri de extindere in Europa de Est (Ucraina) si Turcia.

Conect Business Park este controlata de firma Tinapack, care detine 97,09% din actiuni si are ca obiect de activitate productia de aparate pentru distributia si comanda electricitatii, precum si afacerile imobiliare. Compania detine imobilul de birouri omonim, situat in nordul Bucurestiului, care ocupa o suprafata de 12.500 mp. Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul COEC.

King Sturge LLP, cu sediul in Londra, este una din primele 10 companii de consultanta imobiliara din Europa (51 de sedii in 15 tari), avand o retea cuprinzatoare de peste 165 de birouri independente si asociate in lume, incluzand Europa Continentala, Asia Pacific si America de Nord.

In Bucuresti, King Sturge si-a deschis filiala in anul 2006. Compania ofera o gama larga de servicii incluzand consultanta in investitii, agentie, administrarea proprietatii si a portofoliului, evaluari si cercetari de piata precum si management de proiect.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Leroy Merlin vrea sa ajunga la 40 de magazine in Romania