Compania de consultanta imobiliara DTZ, prezenta si pe piata locala, l-a numit pe Serkan Bektas in functia de Global Head of Capital Markets, acesta urmand sa coordoneze operatiunile DTZ in zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), cat si in zona Asia-Pacific si America.

Serkan Bektas (foto), originar din Turcia, se va alatura companiei din al doilea trimestru al anului si va fi subordant direct al lui Paul Idzik, CEO al DTZ. Anterior, Bektas a ocupat functii precum managing director la UK Solutions si structured product sales in cadrul bancii de investitii Barclays Capital si chief operating officer, in cadrul Global Investment Banking Division a Barclays.

„Sekan aduce cu sine o experienta bogata in lucrul cu fondurile de pensii, societatile de asigurari si managerii de fonduri, iar background-ul sau in managementul riscului si piete de capital va fi un plus pentru conducerea DTZ”, a spus Paul Idzik.

Si compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle (JLL) l-a numit in aceasta luna pe Tomasz Trzósło in functia de director regional pentru Europa Centrala si de Est, in cadrul diviziei de Capital Markets si Investment business.

O alta mutare in piata imobiliara a reprezentat-o plecarea lui Nimrod Zvik, fostul directorul de marketing al subsidiarei BSG in Romania, Seven Hills la compania Romania Invest, pe acelasi post.

La nivel global, DTZ are 12.500 de angajati in 150 de orase si asigura servicii integrate de agentie, de consultanta de corporatie, brokeraj, evaluari, finantari corporative, managementul proprietatilor si cercetare de piata. Compania-mama, DTZ Holdings plc., este listata la bursa din Londra inca din anul 1897.

In noiembrie 2002, dupa noua ani de activitate pe piata imobiliara din Romania, Echinox Consulting a incheiat un acord de parteneriat cu compania multinationala DTZ, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Producătorul de insulină Novo Nordisk a închiriat un etaj întreg în Țiriac Tower
Setari Cookie-uri