Viitorul ansamblu rezidential Ambra Residence, dezvoltat de Axa Grup in zona Pipera urmeaza sa fie finalizat la sfarsitul anului 2010. Proiectul va cuprinde o cladire exclusivista de 5 etaje care va cuprinde 33 de apartamente de lux si 39 de locuri de parcare. Apartamentele sunt cu 2,3 si respectiv 4 camere, iar suprafata totala a spatiilor pentru locuit variaza intre 86,3 mp si 160,15 mp.

Potrivit companiei, la parter se va afla receptia, zona de asteptare, scara principala si accesul la ascensor, spatiu pentru administratie si paza dar si cinci apartamente, fiecare dispunand de cate o terasa.

Etajele 1,2,3 si 4 vor cuprinde fiecare cate sase apartamente pe nivel, dispuse in jurul unui hol central si vor fi deservite de scara principala si de un ascensor pentru 6 persoane. La etajul 5 vor fi amplasate doua apartamente si doua penthouse-uri.

Apartamentele au fost deja puse catre vanzare prin intermediul Agentiei Axa Estate Studio, opt dintre ele fiind deja rezervate, sustin dezvoltatorii proiectului. In portofoliul companiei se mai afla si proiectul B28, un ansamblu de 28 de apartamente de lux din zona rezidentiala Baneasa – Iancu Nicolae.