Monaco Towers reduce pretul apartamentelor cu doua si trei camere cu pana la 45.000 euro pe fondul climatului economic actual, scaderea ritmului vanzarilor de pe piata imobiliara facandu-i pe dezvoltatori sa isi regandeasca strategia de vanzari, acestia apeland chiar la ieftinirea locuintelor.
"Intelegem constrangerile noi la care trebuie sa raspunda clientii si obstacolele ce stau in calea achizitiei unei locuinte. La toate acestea, incercam sa raspundem cu flexibilitate si cu o atitudine proactiva. Apartamentele din ansamblul Monaco Towers sunt acum mai accesibile ca pret si metoda de finantare", a declarat Project Manager Monaco Towers in cadrul DTZ Echinox, Razvan Julea.

Potrivit DTZ, agentul exclusiv al proiectului, apartamentele cu doua camere din cadrul ansamblului Monaco Towers costa acum mai putin de 100.000 de euro si beneficiaza de TVA de 5%. Totodata, apartamentele cu trei camere situate la etajele superioare au avantajul celor mai mari reduceri de pret.

"In termen de doua luni, intreaga constructie a ansamblului va fi finalizata, ceea ce va elimina disconfortul creat de faze ulterioare de constructie. Primele apartamente complet finisate sunt disponibile spre a fi vizitate inca din toamna anului trecut", mai spun cei de la DTZ.

Ansamblul rezidential Monaco Towers, compus din doua turnuri de 20 de nivele fiecare, totalizeaza 304 unitati locative, impartite in apartamente cu un dormitor, doua dormitoare si apartamente duplex cu doua sau trei dormitoare. Ansamblul beneficiaza de asemenea de o galerie comerciala moderna, de peste 7.000 mp inchiriabili.

Dezvoltatorul proiectului este Metal House, o filiala a companiei internationale Sharmetal Group si are drept obiect de activitate exportul de deseuri feroase si neferoase, luand fiinta in anul 1999. Marble House activeaza pe piata din anul 2006 si este un vehicul investitional, creat special pentru Romania, constituind divizia de dezvoltari imobiliare a companiei Metal House.

Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox este agentul exclusiv al proiectului Monaco Towers, atat pentru vanzarea apartamentelor cat si pentru inchirierea spatiilor comerciale din cadrul galeriei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri