Portico Investments Limited a obtinut un de imprumut de 75 de milioane de euro din partea ING Lease pentru refinantarea unor investitii din Ungaria, Cehia si Romania, a anuntat firma de avocatura Biris Goran
Portico Investments a fost reprezenata de Biris Goran si de birourile din Budapesta si Praga ale firmei de avocatura Weil Gotshal. ING Lease a fost reprezentata de Salans.

In prezent, Biris Goran are o echipa de 30 de avocati si consultanti fiscali, incluzand si un departament specializat in taxe si fiscalitate. Patru dintre avocati sunt admisi sa practice avocatura in Statele Unite si Canada.

Portico Investments detine 42 de proprietati din care doua in Cehia, 15 in Ungaria, 22 in Romania si trei in Polonia.

In Romania cele 22 de proprietati se regasec in 18 orase si sunt inchirate retailerilor Spar, Plus, Domo, Carrfour Expres si Jysk.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri