Divizia de Real Estate a grupului TNG impreuna cu antreprenorul general Baumeister, detinute de omul de afaceri Dan Adamescu (foto), preiau spre finalizare proiectul Central Apartments de la Westhouse Group.
Noul joint-venture va sustine investitia si va continua lucrarile de constructie incepute in trimestrul 4 al anului 2008. Impreuna cu antreprenorul general Baumeister, TNG Real Estate va finaliza constructia proiectului pana la sfarsitul lunii august.

Complexul Central Apartments, situat aproape de bulevardul Tomis din Constanta, cuprinde 89 de apartamente de clasa medie spre lux. Acesta se adauga altor proiecte din portofoliul TNG Real Estate pe segmentul dezvoltarilor imobiliare de pe piata romaneasca cum ar fi Hipodrom Residence si Green Bucov, ambele din Ploiesti.

Complexul Central Apartments cuprinde apartamente cu una si doua camere cu suprafete de 62-123 mp, garsoniere de 49-90 mp si spatii de parcare.

TNG Real Estate si compania de constructii Baumeister fac parte din holdingul The Nova Group, alaturi de Astra Asigurari Uniqa, lantul Unirea Shopping Center, Medien Holding si altii.

Baumeister este in prezent antreprenor general pentru doua mari proiecte dezvoltate de Westhouse Group - Central Apartments si Corallia, ambele in Constanta. Compania Baumeister s-a remarcat pe piata romaneasca pe segmentele de constructii de parcuri logistice, hale de productie, sedii de birouri si complexe comerciale, elemente de infrastructura si constructii edilitare.

Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group a anuntat la inceputul anului trecut, investitii in Romania de circa 1,5 miliarde de euro in proiecte imobiliare pana in 2014. Primele proiecte ale Westhouse Group presupuneau trei ansambluri de locuinte in judetul Constanta: Oasis Residences, Central Apartments si Corallia Residence, dupa o investitie totala de 50 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri