Compania de asigurari Aviva a inchiriat o suprafata de 3.600 mp in cladirea Premium Point, dezvoltata de Premiumred in zona Buzesti din Capitala, a anuntat Jones Lang LaSalle (JLL), agentul exclusiv de inchiriere.
Premium Point va fi livrata la sfarsitul primului trimestru din acest an si are o suprafata inchiriabila de 6.030 mp, fiind amaplasata pe Strada Buzesti nr. 80, in apropiere de Piata Victoriei. Grupul Aviva isi va reuni astfel activitatile desfasurate in prezent in mai multe sedii intr-o singura cladire, avand patru niveluri inchiriate si un birou de asigurari aflat la parter. Premium Point are zece etaje si o parcare subterana desfasurata pe trei niveluri.

Premiumred, divizia de dezvoltari imobiliare a Investkredit din cadrul grupului Volksbank, a finalizat vara trecuta cladirea Premium Plaza, amplasata la intersectia Bulevardului Nicolae Titulescu cu Strada Dr. Iacob Felix. Premium Plaza a absorbit investitii de 20 milioane euro, fiind al treilea proiect al societatii in Capitala.

Premiumred are activitati in Europa Centrala si de Sud Est, in Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Italia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina. In prezent, compania dezvolta zece proiecte de birouri si spatii de vanzare-desfacere in Praga, Varsovia, Budapesta, Bratislava si Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri