29 Ianuarie 2009

Aviva isi muta sediul in cladirea Premium Point



Compania de asigurari Aviva a inchiriat o suprafata de 3.600 mp in cladirea Premium Point, dezvoltata de Premiumred in zona Buzesti din Capitala, a anuntat Jones Lang LaSalle (JLL), agentul exclusiv de inchiriere.

Premium Point va fi livrata la sfarsitul primului trimestru din acest an si are o suprafata inchiriabila de 6.030 mp, fiind amaplasata pe Strada Buzesti nr. 80, in apropiere de Piata Victoriei. Grupul Aviva isi va reuni astfel activitatile desfasurate in prezent in mai multe sedii intr-o singura cladire, avand patru niveluri inchiriate si un birou de asigurari aflat la parter. Premium Point are zece etaje si o parcare subterana desfasurata pe trei niveluri.

Premiumred, divizia de dezvoltari imobiliare a Investkredit din cadrul grupului Volksbank, a finalizat vara trecuta cladirea Premium Plaza, amplasata la intersectia Bulevardului Nicolae Titulescu cu Strada Dr. Iacob Felix. Premium Plaza a absorbit investitii de 20 milioane euro, fiind al treilea proiect al societatii in Capitala.

Premiumred are activitati in Europa Centrala si de Sud Est, in Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Italia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina. In prezent, compania dezvolta zece proiecte de birouri si spatii de vanzare-desfacere in Praga, Varsovia, Budapesta, Bratislava si Bucuresti.



Citeste si