Centrul comercial AFI Controceni Park, amplasat la intersectia bulevardelor Timisoara si Vasile Milea din Bucuresti, ce va fi inaugurat in a doua jumate a acestui an, a semnat contracte de inchiriere cu doi retaileri internationali, INDITEX si grupul MANGO.
AFI Cotroceni Park are o suprafata inchiriabila de circa 76.000 mp, ce va fi impartita in trei artere. Centrul comercial va cupinde primul IMAX din Romania (n.r.: cinematograf 3D) si alte 20 sali de cinema, un supermarket real, un patinoar si 2.500 de locuri de parcare. Investitia totala se ridica la peste 300 milioane de euro.

Cu doua luni in urma, AFI Cotroceni Park a anuntat semnarea unui contract de inchiriere pentru o suprfata de 296 mp cu brandul american de articole fashion, BEBE, care isi va deschide primul magazin din Romania.

Grupul spaniol INDITEX, cel mai mare retailer de imbracaminte din Europa, ce cuprinde brandurile ZARA, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho si Zara Home, a inchiriat in cadrul mall-ului o suprafata de 4.100 mp.

Inditex este prezent in 73 de tari din Europa, Statele Unite, Asia si Africa, avand peste 4.278 de magazine. Brandurile prezente la mall-ul AFI Cotroceni Park sunt ZARA (cel mai mare lant de magazine din portofoliul sau), cu ZARA Man si ZARA Home, Pull and Bear, Stradivarius, Berska, Oysho si Massimo Dutti. Firma a intrat pe piata din Romania in anul 2004, prin franciza, iar in prezent, dezvoltarea brandurilor pe piata locala se realizeaza direct.

Celalalt retailer international este compania MANGO, care a semnat un contract de inchiriere pentru o suprafata de circa 310 mp. Infiintat in anul 1984, Mango are in prezent peste 1.100 magazine in 89 de tari, pe 5 continente: Africa, Asia, Europa si America de Sud si America de Nord. Obiectivul principal al companiei este de a avea un magazin in fiecare oras al lumii.

Seful AFI Europe Romania: Nu trebuie sa grabesti inchirierea unui mall


AFI Europe este membra a Grupului Africa-Israel, unul din cei mai importanti investitori in domeniul imobiliar rezidential si comercial, activ prin proiecte de amploare in tari precum Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria.

Grupul Africa Israel dezvolta activitati in variate domenii-de la parcuri rezidentiale la proprietati ce rentabilizeaza investitia, centre comerciale, industria energetica, moda, telecomunicatii si media. Pe langa Europa, trustul activeaza si in SUA, Rusia, Orientul Indepartat si Israel. Cifra neta de afaceri raportata pentru 2007 este de 764 milioane de euro, de cinci ori mai mare decat in anul 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri