Agentia imobiliara Euroest, infiintata in urma cu 15 ani, si-a inchis biroul din Sibiu, motivand ca piata imobiliara din orasele mici este inghetata, iar investitia nu era profitabila pe termen lung. La Sibiu, echipa Euroest numara patru angajati.
„Piata imobiliara din orasele mici este practic inghetata si, gandind pe termen lung, am considerat ineficienta investitia in filiala din Sibiu. Cu toate acestea, ramanem singura agentie din Romania cu reprezentate in Brasov, Constanta si Prahova. Acolo exista multe interese ale clientilor nostri vechi din Bucuresti si nu vom renunta la filialele respective”, a declarat, pentru Wall-Street, Dragos Dragoteanu, Administrator Euroest Invest.

Potrivit datelor oferite de Registrul Comertului, actionarul majoritar al agentiei Euroest Sibiu era Andrei Nicolae.

Unul dintre clientii agentiei era Rimobi, divizia de Real Estate a grupului RTC. In Sibiu, Rimobi are in dezvoltare proiectul rezidential Theresianum, care cuprinde 120 de apartamente cu termen de predare in octombrie 2009.

La nivel national, in anul 2007, agentia Euroest Invest a raportat un profit net de 771.914 euro (2.575.878 lei) si o cifra de afaceri de 2.332.069 milioane de euro (7.782.115 lei), conform informatiilor de pe pagina web a Ministerului de Finante.

In prezent, Euroest are trei filiale: in Bucuresti (foto) - deschisa in anul 1994, Constanta – in 2006 si in Brasov - 2007. Agentia ofera servicii de consultanta in tranzactii, marketing si advertising, cercetare si analiza imobiliara, evaluari autorizate si licitatii imobiliare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri