Dupa opt ani alaturi de Baneasa Developments, Michael Lloyd a pus bazele propriei companii, Quintet Asset Management srl, o societate cu sediul in Bucuresti, ce ofera servicii complete de asset management in real estate.
Quintet este detinuta in intregime de Michael Lloyd si este condusa de cinci directori fondatori: Michael P. Lloyd (Presedinte), Stratos Angelinos (Director Executiv), Simon Trappes-Lomax (Director Comercial), Paul Phillips (Director Dezvoltare) si Ross MacDiarmid (Director de Investitii).

“Activitatea noastra principala este de a gestiona atat resursele financiare proprii, cat si ale clientilor nostri, de a stabili astfel o filosofie clara de investitii si dezvoltare pentru fiecare client, in vederea maximizarii profitul din investitii la un nivel de risc acceptabil. Pentru a mentine calitatea si a maximiza profitul, am decis sa derulam toate disciplinele- cheie specifice in real estate prin echipa in-hous,” a declarat Michael Lloyd (foto).

Quintet implementeaza strategii de investitii si dezvoltari imobiliare pentru clienti privati si institutionali, in Europa Centrala si regiunea Marii Negre. Compania va gestiona si valoriza portofolii de terenuri, va asigura valoare adaugata strategiilor de gestiune imobiliara, va intreprinde si supraveghea lucrari de dezvoltare imobiliara, si de asemenea va identifica, atrage si aloca fonduri pentru dezvoltari imobiliare in regiune.

"Cel mai important lucru pentru mine este controlez directia"


“Consideram ca, desi se afla intr-o situatie dificila in prezent, piata imobiliara romaneasca, pe termen lung, va fi puternica. Intentionam sa profitam de experienta si expertiza castigate de echipa noastra pe parcursul ultimului ciclu al pietei imobiliare din Romania si sa le aplicam si in alte piete din Europa Centrala si regiunea Marii Negre in urmtorii 10-20 de ani”, a adaugat Lloyd.

El va ramane in continuare membru al consiliului de administratie al Baneasa Developments Srl, proprietarul si dezvoltatorul Baneasa Shopping City, fara a mai avea insa responsabilitati executive in ceea ce priveste dezvoltarea generala a a Proiectului Baneasa.

Michael Lloyd este activ in piata imobiliara locala din anul 1992, la inceput din pozitia de consilier al Presedintelui Agentiei Nationale de Privatizare si apoi al Presedintelui Agentiei Romane de Dezvoltare. Anterior, Lloyd a ocupat pozitia de partener la Jones Lang LaSalle si a lucrat in Europa de Est si de Vest, petrecand doi ani in Varsovia si in Praga. La Jones Lang LaSalle, Lloyd s-a specializat in dezvoltari, in consiliere si in evaluari financiare.

In anul 2000, a fost numit Chief Executive Officer al Baneasa Developments, iar de atunci si pana in vara anului trecut, a fost implicat activ in dezvoltarea Proiectului Baneasa. Lloyd este licentiat in dezvoltare urbana al Portsmouth University si membru al Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). El a fost si membru al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri