Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox si-a consolidat echipa de management prin promovarea Oanei Iliescu la pozitia de Co-Director Executiv, alaturi de Tim Wilkinson.

Oana Iliescu (foto), care a ocupat pana in prezent functia de director al departamentului de retail, s-a alaturat managementului incepand cu aceasta luna.

Acest aport la conducerea companiei va permite lui Tim Wilkinson sa se concentreze mai mult catre dezvoltarea companiei si generarea de noi oportunitati de business.

Oana si-a inceput activitatea la DTZ in decembrie 2004 si in ultimii patru ani a pus bazele echipei de retail si a coordonat un portofoliu de proiecte exclusive care astazi depaseste 400.000 mp inchiriabili (GLA), lucrand cu clienti precum Atrium Centers, Immoeast, Plaza Centers sau Raiffeisen Evolution.

“Ma bucur de oportunitatea de a face un pas inainte in cariera, alaturandu-ma managementului superior al companiei. DTZ Echinox are inca un potential semnificativ de realizat, la care voi lucra impreuna cu echipa ca sa-l materializam,” declara Oana Iliescu.

Pozitia de director al departamentului de retail va fi preluata de Aura Voiculescu, care a avut o contributie importanta la dezvoltarea departamentului din 2006, cand s-a alaturat companiei.

La nivel global, DTZ are 12.500 de angajati in 163 de orase si asigura servicii integrate de agentie, de consultanta de corporatie, brokeraj, evaluari, finantari corporative, managementul proprietatilor si cercetare de piata. Compania-mama, DTZ Holdings plc., este listata la bursa din Londra inca din anul 1897.

In noiembrie 2002, dupa noua ani de activitate pe piata imobiliara din Romania, Echinox Consulting a incheiat un acord de parteneriat cu compania multinationala DTZ, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si