ProLogis,unul dintre principalii furnizori globali de spatii de distributie, a anuntat ca dezvolta 51.200 metri patrati de spatiu de depozitare in Błonie, Polonia, pentru Easytruck, parte a Antalis Group.

Easytruck este o divizie ce asigura servicii logistice pentru Antalis Polonia si MAP Polska, precum si altor companii din afara grupului. Corporatia Antalis este cel mai mare distribuitor european de materiale utilizate ca suport in comunicare, cu o cifra de afaceri situata in jurul a 3,6 miliarde de euro.

Noua cladire destinata Easytruck este in constructie in prezent in cadrul parcului ProLogis Park Błonie II, un nou parc logistic situat la aproximativ 25 de kilometri vest de centrul Varsoviei. Cladirea va fi utilizata de Easytruck drept depozit principal, servind operatiunilor logistice pentru Antalis si MAP si asigurand in acelasi timp o gama larga de operatiuni logistice pentru alti clienti din afara grupului. Constructia cladirii, care poate fi extinsa cu inca 20.000 de metri patrati, este planificata pentru finalizare in prima jumatate a acestui an.

In plus fata de ProLogis Park Błonie II, Antalis mai inchiriaza in prezent peste 33.000 de metri patrati in alte locatii ProLogis din Olanda si Polonia.

„Acesta reprezinta cel de-al doilea spatiu built-to-suit dezvoltat in cadrul ProLogis Park Błonie II in ultimele 7 luni, ceea ce confirma localizarea strategica a parcului si demonstreaza capacitatea noastra de a veni in intampinarea nevoilor clientilor. Suntem multumiti sa fim inca o data alesi de Antalis pentru furnizarea de spatii logistice”, a declarat Maciej Madejak, ProLogis Market Officer pentru Polonia.

ProLogis Park Błonie II este un centru de distributie situat in apropierea drumului national 2, parte a drumului international E30, ce face legatura intre vestul si estul Europei. Parcul este alcatuit in prezent din patru cladiri in constructie, totalizand 112.450 de metri patrati, dintre care doua sunt inchiriate in intregime catre Antalis si Raben Polska.

Portofoliul ProLogis in Polonia totalizeaza peste 2,1 milioane de metri patrati de spatii de depozitare in 25 de parcuri logistice aflate in proprietate, gestionate sau in constructie. Operatiunile ProLogis sunt focalizate pe sase regiuni ale Poloniei: nord (Gdańsk, Szczecin), vest (Poznań), regiunea Varsovia, centru (Piotrków Trybunalski, Rawa Mazowiecka), Silezia superioara si inferioara (la data de 31 decembrie 2008).

Antalis este cel mai mare distribuitor european business-to-business de materiale utilizate ca suport de comunicare. Corporatia are o cifra de afaceri anuala situata in jurul a 3,6 miliarde euro si ocupa locul patru in clasamentul mondial al companiilor de distributie. Compania este prezenta in 55 de tari, iar in Polonia are 230 de angajati si 8.000 de clienti, printre care edituri, tipografii, agentii de publicitate, producatori de sisteme de expozitii si birouri de arhitectura.

ProLogis este unul dintre principalii furnizori globali de spatii de distributie, detinand peste 44 milioane de metri patrati pe piete din America de Nord, Europa si Asia. Compania inchiriaza spatii industriale catre peste 4.000 de clienti, printre care se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu activitati de distributie la scara larga.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Soluția pentru românii care vor să lucreze de acasă… dar la birou
Setari Cookie-uri