Ilinca Paun (foto) are 34 de ani si s-a alaturat echipei Colliers in urma cu opt ani, timp in care lucrat in cadrul departamentelor de marketing, inchirieri spatii de birouri, resurse umane si cel administrativ.

In prezent, coordoneaza o echipa de 25 consultanti pe segmentul rezidential. Colliers a lansat in luna mai 2008 primul indice imobiliar din Romania, denumit indicele BREI (Bucharest Real Estate Index), care monitorizeaza evolutia preturilor apartamentelor din Capitala.

Colliers International este un parteneriat global intre companii care furnizeza consultanta imobiliara, avand aproximativ 250 birouri in 51 de tari, pe sase continente si 9.300 angajati. In Romania, Colliers este lider de piata si ofera servicii complete de consultanta imobiliara.

Va invitam sa trimiteti pana sambata, 28 februarie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Ilinca Paun, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de peste doua saptamani, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.