Compania de consultanta imobiliara Regatta lanseaza un serviciu de renegociere a contractelor pentru birouri, spatii comerciale si industriale, ce ar putea fi extins si la rediscutarea altor clauze din contracte.

„Succesul companiilor din Romania depinde de viteza lor de adaptare si de flexibilitatea de a gasi cele mai bune solutii pentru a fi competitive. Prin acest seviciu de renegociere a contractelor venim in intampinarea clientilor, oferindu-le un ajutor pentru a-si optimiza costurile operationale”, a declarat Eduard Uzunov (foto), presedintele Regatta.

Serviciul se adreseaza atat chiriasilor, aflati in situatia de a achita o chirie convenita cu timp in urma si al carei cuantum a devenit prea mare raportat la situatia pietei imobiliare de astazi, cat si proprietarilor, care pot fi expusi la diverse riscuri, persoane fizice si juridice.

„In prezent, desfasuram procese de renegociere ale contractelor pentru doua banci importante, o societate de asigurari si pentru cateva companii din domeniul financiar”, aspus Mihaela Raducanu, director al Departamentului de Inchirieri.

Serviciul este oferit atat in Bucuresti, cat si la nivel national, de o echipa a Regatta, formata din sase specialisti, cu peste zece ani de experienta in domeniul consultantei imobiliare.

Regatta are 16 ani de activitate pe piata imobiliara din Romania , fiind in prezent cea mai mare companie cu capital integral romanesc din aceasta industrie. Compania are trei divizii: imobiliare, consultanta financiara si property management, cu 16 departamente si se concentreaza pe sectorul comercial, pe property management si pe servicii financiare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Setari Cookie-uri