ANL a receptionat 152 de apartamente in primele doua luni din 2009

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat 152 unitati locative in ianuarie si februarie 2009, apartamentele fiind realizate in cadrul programului de constructii locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, a anuntat institutia.
Potrivit acesteia, cele peste 150 de apartamente au fost finalizate in Timisoara, Adjud, Ramnicu Valcea si Costinesti. La aceste unitati se adauga 12 locuinte finalizate in cadrul programului pilot de constructii utilizand tehnologii noi, din Bistrita Nasaud.

Programul se adreseaza tinerilor care nu isi permit sa cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera, conform NewsIn.

Blocurile au 3-4 etaje si sunt impartite in garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere si sunt in garantie pe o perioada de 2 ani.

Locuintele se acorda tinerilor cu varsta intre 18 si 36 de ani, care nu au un apartament in proprietate sau carora nu le-a fost repartizata o locuinta prin acest program. De asemenea, solicitantii trebuie sa fie angajati cu contract de munca si sa-si desfasoare activitatea in localitatea respectiva.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri