Dezvoltatorul imobiliar Omilos Oradea va deschide pe 11 martie parcul de retail Era Shopping Park, ce curpinde magazinul Bricostore– deschis inca din decembrie 2008 – hipermarketul Carrefour si Galeriile ERA, urmand ca magazinul Media Galaxy sa fie operational in perioada imediat urmatoare.
Era Shopping Park Oradea este localizat pe Calea Aradului nr. 62 (DN 79), la intersectia cu Soseaua de Centura si acopera o suprafata de teren de 179.446 mp. Odata finalizat in intregime, parcul comercial va avea o suprafata construita de 83.000 mp, din care 64.700 mp suprafata inchiriabila si 2.000 locuri de parcare pentru vizitatori.

Incheierea celei de-a doua faze operationale va insemna deschiderea mall-ului, o zona destinata food court-ului, precum si magazine de servicii, toate intinse pe o suprafata de 21.500 de mp. Tot atunci, isi va deschide portile si magazinul Mobexpert, cu o suprafata de 7.818 mp.

Era Shopping Park Oradea a absorbit o investitie totala de 80 de milioane de euro si a creat 1.500 locuri de munca.

Proiectul este dezvoltat de Omilos Oradea, al carei management este asigurat de Omilos Group, companie specializata in achizitia de terenuri, planificare, investitii si management de proiect, cu birouri in Romania si Marea Britanie.

Compania planuieste pentru urmatorii doi ani investitii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in orasele mari din Romania, cu o populatie de peste 150.000 locuitori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri