Globe Trade Center (GTC) in colaborare cu Aura Europe va deschide, la Suceava, al doilea mall din lantul Galleria, dupa deschiderea Galleria Buzau, in septembrie 2008, informeaza NewsIn.
GTC a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca mall-ul din Suceava se va deschide pentru public vineri, 27 martie, Galleria Suceava fiind al doilea mall Romania din cadrul unui lant international de centre comerciale dezvoltate de GTC in Europa Centrala si de Sud-Est.

Galleria Suceava este cel mai nordic proiect al GTC dezvoltat pe teritoriul Romaniei. Mall-ul este situat la intrarea dinspre Falticeni a orasului Suceava, la intersectia dintre Bd. 1 Decembrie 1918 cu DN2 (E85). Cu o suprafata construita de 15.000 metri patrati, Galleria va avea ca puncte de atractie pentru publicul larg un magazin de electrocasnice, mai multe magazine de fashion, incaltaminte, cadouri, o zona de food court, restaurante fast-food si cafenele, care vor insuma 10.700 de metri patrati suprafata inchiriabila.

Mall-ul dispune de 270 de locuri de parcare atat la suprafata, cat si in subteran.

Planurile de expansiune in tara a companiei GTC includ dezvoltarea de centre comerciale in toate orasele cu o populatie de peste 75.000 de locuitori. Reprezentantii GTC au anuntat ca locatiile pentru primele sase locatii au fost deja securizate, urmand ca pe parcurs sa se finalizeze procesul de achizitie in celelalte orase.

GTC va deschide, in luna mai, un mall in Piatra Neamt, in partea de sud-est a orasului pe strada General Nicolae Dascalescu.

Construit pe un teren de cu suprafata de 1,8 hectare, Galleria Piatra Neamt se va dezvolta pe doua nivele, totalizand 13.000 de metri patrati suprafata inchiriabila. Mall-ul va gazdui la parter un supermarket, iar la primul etaj un magazin de electrocasnice.

GTC Romania este subsidiara Globe Trade Centre SA. Grupul activeza inca din anul 1994 si este reprezentat in noua tari central-est europene: Polonia, Ungaria, Cehia, Romania, Serbia, Croatia, Bulgaria, Slovacia si Ucraina. Din aprilie 2000, GTC este listat la bursa din Varsovia.

Activand pe piata imobiliara din Bucuresti inca din 1999, GTC Romania a realizat doua dintre cele mai importante centre de afaceri din Bucuresti din ultimii cinci ani: Europe House si America House. Portofoliul GTC Romania este in prezent de peste 600.000 de metri patrati, concretizati in proiecte care vor fi lansate si executate in urmatorii doi ani.

Aura Europe S.A. este un dezvoltator imobiliar bazat in Luxemburg, fiind activa in Europa Centrala si de Est. Aura este activa in mai multe tari europene printre care Romania, Ungaria, Kzahstan, Ucraina si altele.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri