Dezvoltatorul Land Development Proiect SRL, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited, va inaugura pe 2 aprilie centrul comercial Militari Shopping, amplasat in cartierul Militari din Bucuresti, in urma unei investitii de 70 milioane de euro.
Militari Shopping are o suprafata inchiriabila de aproximativ 51.400 mp si va gazdui, pe langa hypermarketul Auchan si magazinul Praktiker, 61 de magazine, printre care si Decathlon, lider mondial in comercializarea de echipamente sportive, care va inaugura aici cel mai mare magazin de profil din Romania.

Alte branduri care intra acum pe piata romanesca sunt C&A, Mladinska si Imaginarium. De asemenea, New Yorker va deschide in Militari Shopping primul sau magazin din Bucuresti. Printre chiriasii Militari Shopping mai se numara Humanic, Hervis, Leonardo, Deichmann, dm, Adidas, Media Galaxy si Domo.

Militari Shopping Center a fost realizat de dezvoltatorul Land Development Proiect SRL, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited, iar inchirierea spatiilor este asigurata de Krammer & Wagner Project Development SRL.

Tot in cartierul Militari, dezvoltatorul belgian Liebrecht & wooD a deschis, la sfarsitul anului trecut, Fashion House Outlet Centre, primul centru comercial de tip outlet din Romania. Amplasat in cadrul West Park Militari, pe Autostrada A-1, Fashion House gazduieste branduri precum adidas, Puma, Benetton, Replay, Mango, Stefanel, Levi’s, Leonardo, Bigotti, Benvenuti sau Jolidon.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri