Dezvoltatorul Land Development Proiect SRL, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited, va inaugura pe 2 aprilie centrul comercial Militari Shopping, amplasat in cartierul Militari din Bucuresti, in urma unei investitii de 70 milioane de euro.

Militari Shopping are o suprafata inchiriabila de aproximativ 51.400 mp si va gazdui, pe langa hypermarketul Auchan si magazinul Praktiker, 61 de magazine, printre care si Decathlon, lider mondial in comercializarea de echipamente sportive, care va inaugura aici cel mai mare magazin de profil din Romania.

Alte branduri care intra acum pe piata romanesca sunt C&A, Mladinska si Imaginarium. De asemenea, New Yorker va deschide in Militari Shopping primul sau magazin din Bucuresti. Printre chiriasii Militari Shopping mai se numara Humanic, Hervis, Leonardo, Deichmann, dm, Adidas, Media Galaxy si Domo.

Militari Shopping Center a fost realizat de dezvoltatorul Land Development Proiect SRL, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited, iar inchirierea spatiilor este asigurata de Krammer & Wagner Project Development SRL.

Tot in cartierul Militari, dezvoltatorul belgian Liebrecht & wooD a deschis, la sfarsitul anului trecut, Fashion House Outlet Centre, primul centru comercial de tip outlet din Romania. Amplasat in cadrul West Park Militari, pe Autostrada A-1, Fashion House gazduieste branduri precum adidas, Puma, Benetton, Replay, Mango, Stefanel, Levi’s, Leonardo, Bigotti, Benvenuti sau Jolidon.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si