Uldo Polska va inchiria spatiul in cladirea 5 din cadrul ProLogis Park Wroclaw III. ProLogis Park Wroclaw III, situat la 7 kilometri sud-est de centrul orasului, este singurul centru logistic din Silezia Inferioara aflat in apropierea aeroportului international Wrocław-Strachowice.

ProLogis Park Wroclaw III include in prezent 4 cladiri ce totalizeaza 135.000 de metri patrati de spatiu logistic. La finalizare, parcul va include 5 cladiri, oferind aproape 154.000 de metri patrati de spatiu logistic.

Pe langa Uldo Polska, printre clientii parcului se numara: Curylo Asterix, Emperia Holding, Intercars, Jees Polska, Pol Mat, Selena si Sonoco Poland.

Portofoliul ProLogis in regiunea Wroclaw cuprinde 4 parcuri logistice (16 cladiri) ce ofera un total de peste 376.000 de metri patrati de spatiu logistic.

Compania Uldo produce o gama larga de produse de panificatie, printre care amestecuri de cereale, amestecuri pentru patiserie, acizi pentru copt.

ProLogis este unul dintre principalii furnizori globali de spatii de distributie, cu peste 44 de milioane de metri patrati pe piete din America de Nord, Europa si Asia. Compania inchiriaza spatiile sale industriale catre mai mult de 4.000 de clienti, printre care se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu necesitati de distributie la scara larga.