Mivan Development, dezvoltatorul centrului comercial Liberty Center, a inceput livrarea primelor 316 de apartamente din ansamblul rezidential NewTown Residence, situat in zona Dristor din Bucuresti, dupa o investitie de 80 milioane de euro.
Prima faza de constructie a complexului cuprinde cinci blocuri, trei cu 12 etaje si doua cu cinci etaje. Faza a doua va mai aduce inca 335 apartamente, ce vor fi livrate la sfarsitul acestui an. Agentul exclusiv de vanzari al proiectului este compania de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate (fosta Atisreal).

Locuintele au bucatarii mobilate, bail finisate si utilate si beneficaza de usa metalica, centrala termica individuala si aparate de aer conditionat in living si dormitoare.

La parterul complexului, amplasat la intersectia dintre Baba Novac si Mihai Bravu, se va afla o zona comerciala, o gradinita si o sala de fitness. Preturile locuintelor din NewTown Residence incep de la 1.280 euro/mp plus TVA.

Mivan activeaza in Romania dinanul 1998 si a achizitionat pana acum mai multe terenuri pentru proiecte comerciale si rezidentiale, dezvoltand deja in Bucuresti centrul comercial Liberty Center, situat la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului.

Cu sediul general in Irlanda de Nord, Mivan este prezent in Europa, Orientul Indepartat, Orientul Mijlociu si Statele Unite.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri