Grand Arena Mall trebuia sa fie inaugurat initial la sfarsitul anului 2008, insa lucrarile de constructie au avansat lent si deschiderea a fost amanata pentru luna februarie 2009, termen amanat apoi pentru 25 martie.

Mall-ul este amplasat pe Bulevardul Metalurgiei Nr. 12 si are o suprafata construita de 120.000 de mp, dispusa pe doua niveluri si 2.100 de locuri de parcare subterana. Investitia totala a fost de 187 milioane de euro.

Printre chiriasii centrului comercial se numara: Sephora, Blu, Intersport, Costa Coffee, Deichmann, Spring Time, Kenvelo, Broaster Chicken, Centrofarm, Leonardo, Nokia, Arsis, Motivi, InMedio, Bamboo, Meli Melo, Otter, Tina R, Yellow Place, Say, Gatta, Sara Blu, Mela Verde, Germanos, Yves Rocher, Orsay, Sabrini, Sbarro, Benissimo, Jolidon, Cavaliere, Triumph sau Erros.

Pe langa cele 180 de magazine, Grand Arena mai are doua ancore: hypermarketul Carrefour si Flanco World, care a investit 1,5 milioane de euro in cel mai mare magazin Flanco din reteaua nationala, cu o suprafata de 3.200 mp.

Dupa mall-ul din Berceni, Euroinvest Intermed isi continua investitiile in Brasov

Compania de constructii Euroinvest Intermed are un capital 100% elvetian, fiind prezenta si pe pietele din Ucraina si China.