Centrul comercial AFI Controceni Park, dezvoltat de israelienii de la AFi Europe la intersectia bulevardelor Timisoara si Vasile Milea din Bucuresti , a semnat contracte de inchiriere cu retailerul international de imbracaminte C&A si cu Bestseller Group, care va aduce brandurile Vero Moda, Jack & Jones, Name IT si Piece.
C&A vine in Romania cu un magazin de tip flagship, un concept de magazin redimensionat, pe o suprafata de aproximativ 3.200 mp pe doua etaje. Astfel, pentru a intruni conditiile cerute de conceptul AFI Cotroceni Park, C&A a decis sa redimensioneze suprafetele obisnuite ale magazinelor C&A (situate intre 2.000 si 2.500 mp) si sa deschida primul magazin de tip flagship in AFI Cotroceni Park. In acelasi timp, Bestseller Group, cu brandurile Vero Moda, Jack & Jones, Name IT si Pieces, va deschide magazine pe o suprafata de aproximativ 600 mp.

Deschiderea centrului comercial este stabilita pentru finalul acestui an, in perioada septembrie- octombrie 2009. In luna februarie, AFI Cotroceni Park a semnat contracte de inchiriere cu INDITEX (ce cuprinde brandurile ZARA, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho si Zara Home) si grupul MANGO.

AFI Cotroceni Park va valora 500 mil. euro dupa deschidere

C&A detine zece branduri exclusive, precum Clockhouse, Westbury si Your Sixth Sense. In prezent, compania detine peste 2.000 de magazine in Franta, Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg Spania, Portugalia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, Rusia, Turcia, Slovenia, fiind de asemenea prezenta in Argentina, Brazilia, Mexic si China. Bestseller detine peste 4.100 de magazine in 41 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, China si Canada.

Situat la intersectia dintre Str. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Cotroceni Park are o suprafata totala de 214.000 mp si o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 mp, incluzand 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real, 20 de sali de cinema si primul IMAX din Romania (3D) si un zid de catarat.

AFI Europe este membra a Grupului Africa-Israel, unul din cei mai importanti investitori in domeniul imobiliar rezidential si comercial, activ prin proiecte de amploare in tari precum Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria.

Grupul Africa Israel dezvolta activitati in variate domenii-de la parcuri rezidentiale la proprietati ce rentabilizeaza investitia, centre comerciale, industria energetica, moda, telecomunicatii si media. Pe langa Europa, trustul activeaza si in SUA, Rusia, Orientul Indepartat si Israel.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri