Dezvoltatorul GTC (Globe Trade Center) impreuna cu Aura Europe vor deschide astazi al doilea mall Galleria din Romania, situat in orasul Suceava, la iesirea spre Falticeni, in urma unei investitii de aproximativ 25 milioane de euro.
Galleria Suceava are o suprafata construita de 15.000 mp, dintre care 10.700 mp suprafata inchiriabila (GLA), fiind dezvoltat pe doua niveluri. Mall-ul dispune de 270 de locuri de parcare atat la suprafata, cat si in subteran. Printre chiriasii sai se numara Leonardo, Fox, Tekzen si House of Art.

La sfarsitul lunii spetembrie, GTC si Aura Europe au inaugurat primul mall din lantul Galleria, situat in Buzau, cu suprafata inchiriabila de aproximativ 14.000 mp. Urmatorul pe lista este Galleria din Piatra Neamt, ce va fi dezvoltat tot pe doua niveluri, totalizand 13.000 mp suprafata inchiriabila.

GTC Real Estate Investments Romania BV a fost infiintat in anul 1999 si face parte din GTC Group, companie controlata de grupul israelian Kardan si listata la Bursa din Varsovia din anul 2000. In Romania, GTC dezvolta cladiri de birouri, spatii de retail si ansambluri rezidentiale pe o suprafata totala de 1,2 milioane de mp si este detinuta in proportie de 94,6% de GTC Polonia.

Aura Europa SA este o companie de dezvoltare imobiliara din Luxemburg, activa in Europa Centrala si de Est si tarile CSI.Compania este condusa de Joseph Saliah si Boaz Misholi.


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si