Pe plan local, Atisreal a achizitionat compania Cornerstone International, succesoarea firmei care a detinut licenta CB Richard Ellis in Romania, incepandu-si activitatea in luna februarie 2008. Din luna marti 2009, Atisereal functioneaza sub numele de BNP Paribas Real estate, fiind in continuare condusa de Ioana Momiceanu (foto).

In anul 2007, BNP Paribas Real Estate a raportat la nivel global o cifra de afaceri de 751 milioane de euro si un profit de 188 milioane de euro. Anul trecut, 60% din cifra de afaceri a fost realizata in Franta si 40% in alte tari, in special de Marea Britanie, Italia si Spania. In ceea ce priveste diviziile cele mai active, 85% din afaceri a provenit din tranzactiile cu proprietati comerciale si 15% din cele cu spatii rezidentiale.

BNP Paribas Real Estate si-a continuat expansiunea regionala in 2008, pe langa achizitiile din Romania, Jersey sau India si deschiderea de noi birouri in Dubai si Bahrain, compania a semnat noi aliante in alte sase tari: Olanda, Polonia, Rusia, Ukraina, Grecia si Cipru.

Astfel, BNP Paribas Real Estate este prezenta in 25 de tari, inclusiv prin aliantele sale (parteneriate comerciale cu Austria, Canada, Cipru, Statele Unite, Grecia, Irlanda de Nord, Japonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia si Ucraina), avand 125 birouri la nivel mondial.

In prezent, procesul de rebranding, de la Atisreal la BNP Paribas Real Estate, este finalizat in Belgia, Irlanda, Italia, Jersey, Luxemburg, Orientul Mijlociu, Romania si Statele Unite.

In iunie 2009, Franta, Germania, Marea Britanie, Spania si India vor adopta brandul BNP Paribas Real Estate. Totusi, in Franta liniile de business care implica proprietati comerciale si dezvoltarea de unitati rezidentiale isi vor mentine brandul BNP Paribas Immobilier.