Pretul caselor din Marea Britanie a crescut cu 0,9% in martie, pentru prima data in ultimele 16 luni, potrivit datelor publicate de Societatea Nationala a Constructiilor, conform paginii de internet a cotidianului Times Online.
Pretul mediu al unei case a urcat luna trecuta cu 0,9%, la 150.946 lire sterline, fata de februarie, cand acesta a scazut cu o rata lunara de 1,9%.

Institutul a anuntat ca este mult prea devreme pentru a privi cresterea pretului drept dovada a depasirii momentului critic pe piata de profil, desi clasifica noile date ca fiind un semn al stabilitati, anunta NewsIn.

“Exista semne din ce in ce mai mari ca piata imobiliara ar fi depasit punctul cel mai critic, pe fondul scaderii semnificative a preturilor de la nivelul superior atins in 2007 si reducerii ratelor ipotecare”, a declarat un economist, adaugand ca noile date surprinzatoare nu ar trebui sa genereze prea mult optimism.

Pretul caselor au scazut lunar din octombrie 2007, de la 186.044 lire sterline la 147.746 lire sterline, pretul mediul al unei case in februarie 2009.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri