Activitatile de fund management si asset management ale companiei de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate, prezenta si pe piata din Romania, vor fi consolidate la nivel european sub linia de business de Investment Management, a anuntat compania.
Sub conducerea lui Francois Benfeghoul, Deputy Managing Director al BNP Paribas Real Estate, activitatea de Investment Management reuneste 185 de specialisti, fiind prezenta in patru tari europene: Franta (BNP Paribas REIM si BNP Paribas REIS), Italia (BNP Paribas REIM Italia SGR), Marea Britanie (BNP Paribas REIM UK si BNP Paribas Real Estate Investment Services UK) si Belgia (BNP Paribas Real Estate Investment Management Belgia).

Linia de Investment Management furnizeaza clientilor o gama de servicii prin intermediul a 50 de instrumente de investitii, a unor mandate pentru administrarea de proprietati comerciale si ale unor investitori institutionali in valoare de 8 miliarde euro.

Profit de 138 mil. euro in 2008, in scadere cu 26%

In ultimele luni, au fost finalizate operatiuni precum achizitia de catre BNP Paribas REIM din Franta la sfarsitul lui 2008 a doua portofolii semnificative pentru OPCI RFA (n.r.: Fonduri mutuale imobiliare franceze deschise): TPF 1 (cladiri inchiriate de France Telecom) si TPF2 (platforme industriale inchiriate de La Poste).

In Italia BNP Paribas REIM Italia SGR (fosta BNL Fondi Immobiliari) a lansat pe parcursul lui 2008 doua noi instrumente de investitii: fondurile K2 si fondurile UPSIDE, dedicate investitorilor specializati. BNP Paribas REIM Italia SGR a obtinut, de asemenea, mandat pentru adminstrarea unei parti a portofoliului imobiliar al orasului Milano.

In prezent, procesul de rebranding, de la Atisreal la BNP Paribas Real Estate, este finalizat in Belgia, Irlanda, Italia, Jersey, Luxemburg, Orientul Mijlociu, Romania si Statele Unite.

In iunie 2009, Franta, Germania, Marea Britanie, Spania si India vor adopta brandul BNP Paribas Real Estate. Totusi, in Franta liniile de business care implica proprietati comerciale si dezvoltarea de unitati rezidentiale isi vor mentine brandul BNP Paribas Immobilier.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri