Pretul actual include dotarea bailor cu mobilier si centrale proprii in fiecare apartament. Ansamblul Pallady Residence a fost finalizat luna trecuta si este amplasat in apropierea Bulevardului Theodor Pallady, din cartierul Titan. Proiectul cuprinde 134 apartamente (studiouri, doua camere si trei camere), dintre care aproximativ 100 au fost deja predate proprietarilor.

“Ultimul contract de vanzare l-am semnat chiar vineri (3 aprilie). Preturile includ TVA si reprezinta o scadere progresiva de la 1.400 euro/mp, pretul inital”, a declarat Corneliu Serban, directorul Invest Imobiliar Construct.

Ultima reducere de pret pe care dezvoltatorul a facut-o pentru locuintele din Pallady Residence a fost in luna octombrie a anului trecut, pretul de atunci fiind de 1.000 euro plus TVA pe metru patrat construit. Pretul initial, de la lansarea proiectului, a fost de 1.400 euro/mp, scazand apoi la 1.200 euro/mp si 1.180 euro/mp.

Dezvoltatorul Invest Imobiliar Construct a mai livrat ansamblul rezidential Gura Siriului in anul 2007, iar in prezent are in curs de finalizare ansamblul Pallady Towers ( n.r.: septembrie 2009), care va cuprinde 230 de locuinte si pregateste dezvoltarea altor doua ansambluri rezidentiale, ce vor insuma 1.100 de unitati locative.