Lucrarile de constructie la Mega Designer Outlets au inceput in urma cu un an si se vor finaliza in toamna, dupa o investitie de 80 milioane de euro. De inchirierea proiectului se ocupa in prezent doua companii de consultanta imobiliara, DTZ Echinox si King Sturge, dupa ce anul trecut agentul exclusiv a fost divizia de retail a Colliers International, coordonata de Monica Barbu.

“Magazinul outlet Catalin Botezatu se adreseaza celor care doresc produse de o calitate foarte buna la preturi mai mici decat in centrul orasului. Cred ca un astfel de magazin este o solutie pentru cei care, chiar in conditii economice dificile, raman loiali produselor de calitate si brandurilor de lux”, a declarat Catalin Botezatu (foto), care nu a dorit sa faca publica valoarea investitiei in noul magazin.

Mega Designer Outlets are o suprafata inchiriabila de 38.600 mp si va cuprinde peste 80 de magazine, printre care si American Emporium, care va comercializao gama larga de branduri americane, dar si un alt magazin multi brand, care va comercializa branduri ale designerilor romani.

“Chiar daca anul 2009 se anunta unul dificil, suntem convinsi de oportunitatea unui centru outlet intr-o perioada in care apetitul pentru cheltuieli mari s-a redus si majoritatea clientilor cauta produse de calitate la preturi cu discount”, a declarat Chang S. Oh, Managing Director al Mega Designer Outlets.

Infiintata in anul 1983, Mega Company este o companie internationala specializata in proiecte de retail si in constructia de mari spatii comerciale si industriale. Pana in 2007, Mega Company a construit si livrat la cheie mai mult de 164.000 mp de spatii comerciale si industriale, majoritatea acestora fiind detinute si administrate de Mega Company.