Traficul inregistrat de cele 11 centrele comerciale administrate de compania Cegis Imobiliare a crescut cu 15 pana 35% in saptamana 13–18 aprilie comparativ cu o perioada obisnuita a anului, 70% dintre vizitatori fiind si cumparatori.
"Romanii cumpara cadouri si profita de promotiile pe care retailerii le fac in mod traditional in aceasta perioada. Exista insa mici diferente intre Capitala si provincie, deoarece Bucurestiul are cea mai mare putere de cumparare”, a declarat Gabriel Florea, director de marketing Cegis Imobiliare.

Centrul Comercial Orhideea (foto) ramane liderul Capitalei, inregistrand un trafic de peste 50.000 de vizitatori in perioada mentionata si o crestere de circa 15% fata de o perioada obisnuita a anului.

Rata cumparatorilor din hiper si supermaketuri a scazut cu 20% de Paste

Cegis opereaza in Romania din anul 2003 si administreaza in prezent 11 centre comerciale (trei in Bucuresti - Orhideea, Esplanada, Carrefour Colentina si restul in tara: Carrefour Ploiesti, Carrefour Brasov, Promenada Mall – Bacau, Promenada Mall – Focsani, Tom – Constanta, Felicia – Iasi, Era - Iasi, Era - Oradea) si mall-ul Grand Arena din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri