Compania Mars Romania si-a mutat sediul pe Calea Floreasca nr. 169A, in complexul de birouri Floreasca Business Park, toate operatiunile sale fiind coordonate din noul sediu incepand cu luna aprilie 2009.

Noul sediu pastreaza organizarea tip open office, o caracteristica a birourilor Mars la nivel global, prin care compania incurajeaza o cultura organizationala deschisa, centrata pe asociati.

„Pe parcursul celor 15 ani de cand suntem prezenti pe piata din Romania ne-am dezvoltat considerabil afacerile, in paralel cu cresterea si consolidarea echipei, astfel ca mutarea sediului era un lucru necesar”, a declarat Tomasz Pawlowski (foto), Manager General Mars Romania.

Proiectul Floreasca Business Park a fost dezvoltat de catre Portland Trust, dezvoltatorul proiectelor de birouri Opera Center si Bucharest Business Park. Tranzactiile incheiate pentru spatiile de birouri din zona Barbu Vacarescu se situeaza intre 16,5 si 18 euro/mp/luna chirie neta, cele mai multe fiind pre-inchirieri, semnate cu cativa ani inainte si implicand suprafete mari.

Mars Romania si-a inceput activitatea in anul 1994 si este in prezent liderul pietei locale atat pe segmentul batoanelor de ciocolata, cat si pe cel al hranei pentru animale de companie.

Compania este prezent pe piata locala cu marci precum Mars, Snickers, Twix, Bounty®, Milky Way (segmentul batoanelor de ciocolata), Pedigree, Whiskas, Chappi®, Kitekat, Sheba si Caesar (segmentul hranei pentru animale), orezul si sosurile Uncle Ben’s, precum si sosurile Dolmio (segmentul produselor alimentare).

Mars Romania este parte a Mars, Incorporated - una dintre cele mai mari companii detinute de o familie, cu o cifra globala de vanzari ce depaseste 21 miliarde de dolari anual. Mars, Inc. are peste 230 locatii la nivel mondial, incluzand peste 100 de unitati de productie. Cu sediul central in McLean, Virginia, in Statele Unite, compania opereaza in mai mult de 65 de tari si are peste 40.000 de asociati in intreaga lume.
Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
CBRE preia in administrare cladirile de birouri dezvoltate de NEPI