Dezvoltatorul israelian AFI Europe va inaugura centrul comercial AFI Cotroceni Park, din cartierul Militari, la sfarsitul lunii septembrie, mai devreme decat de anuntase initial si ii va schimba denumirea in AFI Palace Cotroceni Mega Mall.

Mall-ul este situat la intersectia bulevardelor Vasile Milea si Timisoara, avand o suprafata totala construita de 214.000 mp si o suprafata inchiriabila de 76.000 mp. Complexul va gazdui o zona de divertisment in triunghiul interior al mall-ului, cu o cascada, lacuri, rauri, cel mai mare patinoar din Bucuresti (n.r.: circa 800 mp), un perete de catarat si grote cu diverse activitati. Conducerea cetrului comercial a decis ca pentru o parte din activitatile desfasurate in zona centrala de divertisment sa nu se perceapa taxe.

AFI Europe a semnat contracte cu branduri precum INDITEX, C&A, MANGO Group, Bestseller Group (Vero Moda, Jack & Jones, Pieces, Name It), Deichmann, Marks & Spencer, Nordsee, Hondos, Nike, Converse, Miss Sixty, Calvin Klein, Champion, Benetton si SMYC.

Grupul spaniol INDITEX, cel mai mare retailer de imbracaminte din Europa, ce cuprinde brandurile ZARA, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho si Zara Home, a inchiriat in cadrul mall-ului o suprafata de 4.100 mp.

C&A detine zece branduri exclusive, precum Clockhouse, Westbury si Your Sixth Sense. In prezent, compania detine peste 2.000 de magazine in Franta, Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg Spania, Portugalia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, Rusia, Turcia, Slovenia, fiind de asemenea prezenta in Argentina, Brazilia, Mexic si China.

Urmatoarea etapa a investitiei consta in patru cladiri de birouri (12.000 mp) si un hotel de cinci stele. Reuven Havar, seful AFI Europe Romania, declara in luna martie ca AFI Cotroceni Park va valora, dupa deschidere, circa 500 milioane de euro.

AFI Europe este membra a Grupului Africa-Israel, unul din cei mai importanti investitori in domeniul imobiliar rezidential si comercial, activ prin proiectele sale in tari precum Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria.
Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si