Metrul patrat construit intr-un imobil nou costa in medie cu peste 200 de euro mai putin fata de luna februarie, potrivit datelor furnizate de organizatorii Targului National Imobiliar (TNI), citate de NewsIn.
"Daca la editia din februarie metrul patrat costa in medie aproximativ 1.500 de euro la aceasta editie pretul mediu variaza intre 1000 si 1.500 de euro" a declarat Cristina Mardare, reprezentantul BDOBC Business Center, organizatorul TNI.

Cele mai mici preturi se gasesc in compelexele rezidentiale din cartierele marginase ale Capitalei, precum Militari, unde o garsoniera la cheie costa aproximativ 37.000 de euro cu TVA inclus, iar un apartament cu trei camere pe o suprafata de 84 de metri patrati costa aproximativ 61.000 de euro, tot cu TVA inclus.

Potrivit reprezentantului organizatorilor, cel mai mic pret pe metrul patrat construit este de 890 de euro.

"Daca la editia din februarie am avut aproximativ 11.800 de vizitatori, acum estimam ca in cele trei zile ale targului vom avea aproximativ 10.000 de vizitatori" a declarat Mardare.

La tTNI sunt prezenti si reprezentanti ai BCR, Banca Pentru Locuinte, Garanti Bank si Volskbank.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri