Reteaua de agentii imobiliare Century 21 Romania a lansat astazi propriul portal de imobiliare, ce include si o versiune pentru accesarea de pe telefonul mobil.
Astfel, la nivelul retelei a fost implementat un sistem integrat de gestionare a proprietatilor si a relatiilor cu clientii, Anytime CRM, dezvoltat de compania Advantage Software Factory. Portalul este accesibil de la adresa century21.ro, sistemul identificand automat versiunea cea mai potrivita pentru accesare de pe calculator sau telefonul mobil.

Proprietatile promovate pe century21.ro provin din portofoliul agentiilor din Reteaua Century 21 Romania, insa orice proprietar isi poate publica oferta de vanzare sau inchiriere, utilizand sectiunea Contul Meu.

Pe langa acest portal, compania mai pregateste si Program de Parteneriat cu agentiile imobiliare din tara, permitandu-le acestora promovarea pe century21.ro a ofertelor ce indeplinesc standardele retelei, potrivit lui Gabriel Alexandru, vicepresedinte Century Romania.

Pe century21.ro sunt promovate doar proprietati validate de catre agentii Century 21, cu cel putin o prezentare fotografica asociata si pentru care se specifica pretul sau chiria solicitata de proprietar.

In perioada 12 mai - 9 iunie 2009, cei care se inregistreaza pe portalul century21.ro au posibilitatea de a castiga, prin tragere la sorti, premii in valoare 100 de EURO net, in fiecare zi.

Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar si include 8.500 de agentii imobiliare, detinute si administrate independent, in 64 de tari si teritorii din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filiala a Realogy Corporation, SUA.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Costurile "noii normalități" de la birou, atuul operatorilor de spații flexibile
Setari Cookie-uri