Tiriac introduce o linie de transport gratuit pentru ansamblul din Chitila

Dezvoltatorul Tiriac Imobiliare a introdus, incepand din aceasta saptamana, o linie de transport gratuit ce leaga complexul rezidential Residenz, din comuna Chitila de Piata Chibrit, din Bucuresti.
Microbuzul Residenz circula la intervale de circa o jumatate de ora, de luni pana vineri intre orele 07:00 si 19:00, iar sambata intre orele 10:00 si 14:00.

Accesul se realizeaza pe baza cartelelor puse la dispozitie de Residenz pentru locatarii complexului, personalul acestora (n.r.: menajere, bone), operatorii spatiilor comerciale din complex si pentru vizitatorii showroom-ului. Linia de transport mai poate fi utilizata gratuit de catre locuitorii din zona ai caror copii sunt inscrisi la gradinita deschisa in cartierul Residenz.

Residenz - cartierul german este primul proiect imobiliar rezidential dezvoltat de Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien, amplasat in nord-vestul Capitalei, in localitatea Chitila. Ansamblul cuprinde 489 de apartamente, de la doua la cinci camere si este dezvoltat pe un teren de 68.230 mp.

Residenz este un joint venture intre Tiriac Imobiliare si dezvoltatorul german LBBW Immobilien GmbH, reprezentand o investitie de 70 milioane de euro. Proiectul este finantat de catre UniCredit Tiriac Bank, iar agentul exclusiv este consultantul imobilar CB Richard Ellis Eurisko.

Tiriac Imobiliare este un grup de 21 de companii, prezent pe piata locala din anul 1994 si care face parte din grupul Tiriac Holding.

LBBW Immobilien este o companie lider pe piata de real estate si a constructiilor din Germania, cu o cifra de afaceri de 600 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Primăria Sectorului 6 ridică 4 blocuri de locuințe sociale
Setari Cookie-uri