Dezvoltatorul Omilos Group isi ia CEO de la Cushman & Wakefield

Dezvoltatorul Omilos Group, cunoscut in piata locala pentru lantul de centre comerciale Era Shopping Park, are, incepand cu aceasta luna, un nou Chief Executive Officer, in persoana lui Graham Killbane, fost director de operatiuni in cadrul companiei Cushman & Wakefield Ucraina .
Graham Kilbane (foto) are o experienta de 10 ani in domeniul real estate, atat in sectorul rezidential, cat si in retail, in Europa Centrala si de Est, ocupand pozitii de conducere in companii precum: Cushman & Wakefield Ucraina (COO) sau Quinlan Private Golub Polonia (Managing Director).

El si-a inceput cariera in cadrul diviziei Corporate & Investment Natwest Markets, la Merchant Bank din Londra, iar in anul 1990, dupa o scurta colaborare cu The United Bank of Kuwait, s-a mutat in Varsovia, la Chelverton, ocupand functia de Director de Dezvoltare pentru centrul de afaceri Wisniowy Business Park.

In anul 2002, a preluat functia de Managing Director al companiei GE Capital Golub Varsovia, ale carei actiuni au fost preluate in anul 2006 de catre dezvoltatorul irlandez Quinlan Private, devenind astfel Quinlan Private Golub.

Printre clientii cu care Graham Kilbane a lucrat se numara: PricewaterhouseCoopers, Samsung, British American Tobacco, Carlsberg, Lafarge, IBM, Delloitte, Johnson & Johnson, H&M, Inditex (Zara,) Carrefour si Deichman.

Printre proiecte de care se va ocupa in cadrul Omilos Group se numara Era Shopping Park Iasi, cel mai mare retail park construit in afara Bucurestiului, deschis la sfarsitul lunii septembrie 2008 si Era Shopping Park Oradea, deschis la inceputul lunii martie 2009.

Omilos Group, companie specializata in achizitia de terenuri, planificare, investitii si management de proiect, cu birouri in Romania si Marea Britanie, asigura managementul Ermes Holding (pentru dezvoltarea Era Shopping Park Iasi) si Omilos Oradea (pentru dezvoltarea Era Shopping park Oradea).

Compania planuieste pentru urmatorii doi ani investitii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in orasele mari din Romania, cu o populatie de peste 150.000 locuitori.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
A murit de coronavirus revenirea "în formă de V" a pieței imobiliare?
Setari Cookie-uri