Doar cinci companii romanesti din Arad, Bucuresti si Cluj au cautat in acest an posibili investitori la targul de imobiliare din Viena, un sfert fata de anul trecut, potrivit reprezentantilor companiilor din domeniu.
La targul imobiliar de la Viena din acest an, care a avut loc in perioada 26-28 mai, au participat doar cinci firme romanesti: Bernea Group si Imotrust din Arad, La Donna Imobile din Cluj si Romconcept International Solutions si Building Support Services din Bucuresti. In 2008, la targul vienez au participat 18 companii, printre care Impact Developer & Contractor, Adama Holding si Eka Development.

"Noi ne-am anul acesta dus pentru a gasi parteneri de afaceri si investitori pentru proiectele pe care le avem in desfasurare.Cei care se duc la astfel de targuri sa vanda ar fi mai bine sa stea acasa", a declarat directorul de marketing al firmei aradene Berneo Group, Flavius Esnican, potrivit NewsIn.

Potrivit acestuia criza a rarit si numarul participantilor la targul din Viena si a micsorat si dimensiunea standurilor. "Au participat mai putine companii decat anul trecut, au fost mai putini vizitatori, iar standurile au avut dimensiuni mult reduse. Anul trecut companiile rusesti si ucrainiene aveau standuri care se intindeau si pe 200 de metri patrati", a adaugat reprezentantul companiei aradene.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri