Povestea unui proiect imobiliar: de la propria casa, la un ansamblu de 600.000 de euro, se apropie de final. Ionut Copoiu si Mirela Rus, proprietarii proiectului, vor livra in aceasta luna primele apartamente din Family Villa.
Family Villa are opt apartamente si este situat in zona Prelungirea Ghencea, pe strada Drumul Cooperativei, fiind dezvoltat pe un teren de 618 mp. Povestea sa a inceput cu patru ani in urma, cand cei doi tineri au cumparat un teren pentru a-si construi o casa, insa vazand cum zona capata potential, au achizitionat, impreuna cu o alta familie, terenul de vizavi, pe care au construit Family Villa.

„Am luat mai multe credite pe persoane fizice, am riscat tot si am ipotecat viitoarea nostra casa cu tot cu teren. Dupa opt-noua luni, am obtinut autorizatia de constructie, si in primavara lui 2008 am inceput lucrarile. Am primit apoi oferte de cumparare, pentru teren si proiect, insa am vrut sa luam provocarea in piept”, spunea Ionut Copoiu in toamna anului trecut.

Astazi, proiectul se apropie de finalizare, iar primele apartamente vor fi livrate la sfarsitul acestei luni. Saptamana trecuta, Ionut si Mirela au lansat o noua promotie pentru cele cinci apartamente ramase fara proprietar: 1.000 euro/mp construit ( cu TVA inclus).

„Promotia este valabila numai pentru primul apartament pe care il vom vinde, iar apoi preferam sa inchiriem apartamentele ramase si sa amanam vanzarea lor, deoarece estimam o dezvoltare a zonei”, ne-a explicat Mirela Rus.

Preturile promotionale sunt valabile in conditiile unui avans de 50% si diferenta achitata integral la receptia apartamentului, pe blogul proiectului putandu-se gasi si alte variante de plata.

Tot pe strada Drumul Cooperativei, primarul general Sorin Oprescu a anuntat in luna aprilie ca va amenaja un parc, pe o suprafata de 8 hectare.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri