Dezvoltatorul israelian AFI Europe, cunoscut in Romania pentru proiectul AFI Palace Cotroceni Mega Mall, intentioneaza sa inceapa anul viitor constructia unui nou centru comercial, in zona Bucurestii Noi, investitia fiind estimata la 40-45 milioane de euro.
"Va fi un proiect mai mic decat Cotroceni Park, de circa 20.000 mp, cu un hypermarket incorporat. Am obtinut deja PUZ-ul (Plan Urbanistic Zonal) si estimam o investitie de 40-45 milioane de euro. Chiar daca bancile nu sunt foarte deschise catre finantari in prezent, credem ca dupa livrarea proiectului din Militari, vom dovedi ca putem livra proiecte bune si la timp”, a declarat, pentru Wall-Street, Reuven Havar (foto), directorul general al AFI Europe Romania, in cadrul conferintei CEDER 2009.

AFI Europe va livra la sfarsitul lunii septembrie proiectul AFI Palace Cotroceni Mega Mall, situat la intersectia bulevardelor Vasile Milea si Timisoara si avand o suprafata inchiriabila de 76.000 mp. Printre chiriasii proiectului se numara: INDITEX, C&A, MANGO Group, Bestseller Group (Vero Moda, Jack & Jones, Pieces, Name It), Deichmann, Marks & Spencer, Nordsee, Hondos, Nike, Converse, Miss Sixty, Calvin Klein, Champion, Benetton si SMYC.

AFI Europe este membra a grupului Africa Israel, detinut in proportie de 75% de miliardarul Lev Leviev si a raportat recent un profit net de 30,8 milioane de euro in primul trimestru din 2009, de aproape sapte ori mai mare decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri