Fondul de investitii European Convergence Development Company (ECDC) si grupul indian Asmita au majorat, cu 9,4 milioane de euro, capitalul firmei romanesti Asmita Gardens, care dezvolta un proiect rezidential in Bucuresti.

Fondurile pentru majorarea capitalului au fost furnizate in egala masura, respectiv 4,7 milioane de euro fiecare, de ECDC si Asmita, care detin participatii egale la dezvoltatorul imobiliar roman, scrie NewsIn.

Proiectul Asmita Gardens din zona Splaiul Unirii din Capitala va fi scos pe piata in acest an si cuprinde 788 de apartamente construite in sapte blocuri turn care au de la 16 la 24 de etaje. La finalizarea proiectului investitia se va ridica la circa 120 de milioane de euro, potrivit estimarilor anterioare ale companiei.

European Convergence Development Company (ECDC), administrat de Charlemagne Capital Limited, a achizitionat in august 2006 jumatate din proiectul rezidential bucurestean, prin incheierea unui parteneriat cu grupul indian Asmita.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
IKEA negociaza deschiderea unui magazin in Iasi