ProLogis unul dintre principalii furnizori globali de spatii de distributie, a inchiriat 8.400 de metri patrati din spatiile recent dezvoltate in Bucuresti catre Geodis, furnizor de servicii de logistica si transport international pentru terti, parte a SNCF (Caile Ferate Franceze), cunoscut in Romania drept Geodis Calberson.
Geodis va ocupa spatiul intr-una dintre cladirile din ProLogis Park Bucharest A1, situat de-a lungul autostrazii Bucuresti-Pitesti. Geodis este clientul ProLogis in noua tari din Europa si va utiliza spatiul din Romania drept centru regional de distributie pentru a deservi clientii care solicita servicii logistice pe teritoriul local.

ProLogis Bucharest A1 cuprinde patru cladiri totalizand 108.600 de metri patrati de spatiu industrial de clasa A, dintre care 28.000 de metri patrati sunt certificati conform standardelor EPC (Electronic Product Code).

In afara de Geodis, printre clientii parcului se numara Augsburg International Impex, cargo-partner, Centrum Logistics, Flamingo Romania, Gefco, Kuehne+Nagel si Omega Transport & Logistics.

ProLogis este unul dintre principalii furnizori globali de spatii de distributie, cu peste 44 de milioane de metri patrati pe piete din America de Nord, Europa si Asia.








Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri