Cegis Imobiliare a reziliat la sfarsitul lunii mai contractul de comercializare incheiat cu Euroinvest Intermed pentru mall-ul Grand Arena din Bucuresti, din cauza unui raport de incompatibilitate.
“Aceasta decizie a fost luata tinand cont de raportul de incompatibilitate intre Cegis Imobiliare, Prospector Consulting (partenerul sau in acest proiect) si Lucien Harfi, reprezentant Euroinvest Intermed, dezvoltatorul Grand Arena. Cegis ar mai putea renunta si la asigurarea serviciilor de administrare a mall-ului, din cauza interventiilor directe si repetate ale proprietarului in actul de management, interventii care nu permit administratorului sa isi indeplineasca misiunile”, au declarat reprezentantii Cegis.

Cegis Imobiliare opereaza in Romania din anul 2003 si administreaza in prezent 11 centre comerciale (trei in Bucuresti - Orhideea, Esplanada, Carrefour Colentina si restul in tara: Carrefour Ploiesti, Carrefour Brasov, Promenada Mall – Bacau, Promenada Mall – Focsani, Tom – Constanta, Felicia – Iasi, Era - Iasi, Era - Oradea). Aceste centre au o suprafata comerciala de peste 120.000 mp si un trafic de peste 200.000 clienti zilnic.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri