Casa de avocatura Badea Clifford Chance a oferit consultanta pentru inca o tranzactie din sud-estul Europei, asistand recent UniCredit Bank Austria si Yapi Kredi, una dintre cele mai mari banci private turce, in legatura cu o finantare de real estate in valoare de 101 milioane de euro pentru dezvoltarea Optimum Shopping Center, localizat in Turcia.
Optimum Shopping Center este dezvoltat de catre compania turca Ronenans impreuna cu firma de investitii americana Amstar Global Partners in orasul Adana, care se afla in partea de sud-est a tarii. Costurile pentru dezvoltarea Optimum Shopping Center sunt estimate la o valoare de 141 milioane de euro, acesta urmand sa fie deschis in martie 2011.

"Aceasta tranzactie este relevanta in mod special pentru activitatea noastra, reflectand faptul ca biroul din Bucuresti este un punct nodal pentru piata din sud-estul Europei. Asistam in mod constant clienti precum Morgan Stanley si Deutsche Bank cu privire la tranzactii in numeroase tari din regiune, precum Turcia, Bulgaria, Croatia, Moldova si Serbia," a comentat Daniel Badea (foto), Managing Partner al Badea Clifford Chance.

Echipa Badea Clifford Chance, care a lucrat la aceasta tranzactie, a fost compusa Perry Zizzi (partener, specializat in finantari de real estate), Cosmin Anghel (counsel, specializat in finantari) si John Fenemore (avocat senior, specializat in finantari).

"Aceasta este o tranzactie semnificativa pentru o perioada in care finantarile sunt in continuare deosebit de dificil de obtinut pentru asemenea proiecte, in special pe piata din Turcia, care a fost afectata de criza financiara la fel de mult ca si cea din Romania. Clifford Chance considera Europa de Sud-Est, si in special Turcia, o piata importanta in urmatorii ani, acest lucru fiind evidentiat si de parteneriatul strategic pe care firma l-a incheiat cu unul dintre cei mai buni avocati din Turcia”, spune Perry Zizzi, Partner al casei de avocatura.

Perry Zizzi a acordat asistenta in tari din sud-estul Europei, inclusiv cu privire la restructurari, finantari de real estate, privatizari si achizitii si fuziuni.

Badea Clifford Chance a mai asistat anul acesta Credit Suisse in legatura cu structurarea, documentarea si executarea unei facilitati de scontare de bilete la ordin in valoare de 140 milioane de euro acordata Romstrade SRL.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri