Sectia Bucuresti a Garzii Financiare a efectuat o actiune de control in complexul comercial Dragonul Rosu in urma careia a dat amenzi de 530.000 lei, principalele nereguli constatate la toate firmele fiind neinregistrarea marfii in contabilitate si lipsa inventarului, a anuntat ANAF.

Actiunea comisarilor Garzii Financiare s-a desfasurat intre orele 5:00 si 11:00 si a vizat repectarea disciplinei financiar-fiscale, a normelor de comert, precum si realitatea si legalitatea operatiunilor comerciale, potrivit NewsIn.

La actiune au participat aproximativ 60 de comisari ai Sectiei Bucuresti a Garzii Financiare, care au controlat peste 600 de firme si au aplicat amenzi contraventionale de circa 530.000 lei, din care peste 320.000 lei au fost incasati in timpul controlului, se mai arata in comunicatul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

De asemenea, au fost confiscate sume de bani neinregistate in casa si marfuri neevidentiate in contabilitate.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala este organ de specialitate al administratiei publice centrale, institutie publica cu personalitate juridica aflata in subordinea Ministerului Finantelor Publice.

In cadrul ANAF se organizeaza si functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), directiile generale ale finantelor publice (DGFP) judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Amenda de 150.000 de euro pentru Raiffeisen Bank de la ANSPDCP